Koristite dva puta dnevno i obnovite vid i do nevjerovatnih 80%!

U vremenu užurbanog života, kada većinu vremena provodimo za računarom što zbog poslovnih obaveza, što zbog želje i potrebe da budemo uvijek u toku dešavanja ne primjećujemo da sve slabije vidimo, i što bi se reklo u narodu “ruke nam postaju kratke” da bismo pročitali odjeljak iz novina, datum ili sastav proizvoda u marketu.

vid

Ubrzani gubitak vida, i sve češću dijagnozu kratkovidnosti možemo pripisati današnjem načinu života. Obično radimo duže od onih 8 radnih sati, ubrzani ritam života rijetko nam dozvoli odmor u zelenilu šume, kojih nažalost sve je manje.

Da bismo spriječili oštećenje vida, sačuvali najbitnije nam čulo, ili potpomogli regeneraciji naših očiju savjetujemo pripremu ovog jednostavnog prirodnog lijeka. Njegovo dejstvo se ne ogleda samo u zaštiti očiju, nego povoljno djeluje i na kožu i cjelokupni organizam. Za njegovu pripremu vam trebaju samo 4 lako dostupna i ne toliko skupa sastojka.

SASTOJCI:

10 kašika meda
3 čehna bijelog luka
4 limuna
200 grama lanenog ulja.
PRIPREMA:

Ogulite, očistite i zgniječite bijeli luk, dodajte mu limun koji ste prethodno ogulili. Zatim dodajte med i laneno ulje. Drvenom kašikom dobro promiješajte sastojke i dobivenu smjesu stavite u frižider. Ovaj lijek uzimajte prije svakog obroka, po jednu kašiku.

( LijekizPrirode.com )

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *